Een goede tekst voldoet aan een aantal voorwaarden. Daarbij is vooral de sfeer die het verhaal uitademt belangrijk. Zo vraagt een tekst voor een krant om een andere schrijfstijl dan een tekst voor een website, social media of voor een persoonlijk verhaal, waarbij bijvoorbeeld iemand wordt geportretteerd. 

 

Wat wil jij hebben? 

Het schrijven voor kranten, magazines, content voor websites en social media zijn een paar voorbeelden van mijn werk. Daarnaast schrijf ik persoonlijke verhalen, eventueel met foto's erbij, waarbij het geheel van woorden en beeld klopt met elkaar en de lezer wordt mee genomen in de combinatie. Deze tweeluiken verzorg ik zowel voor zakelijke als privé doeleinden.
Eigenlijk overal waar tekst en/of beeld nodig is, kan ik helpen :-) 

 

Wat is jouw investering? 

De prijs is gewoonlijk gebaseerd op een projectprijs. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent, wat verrassingen achteraf voorkomt. Afhankelijk van de benodigde tijd, het soort teksten en of het redigeren of nieuwe teksten betreft, krijg je een duidelijke offerte, met prijs en tijdsduur, voor het complete project. 

 

 

Droom jij van je eigen boek? 

Een auteur brengt boeken uit, dus ik ook :-) 
Mijn roman Verwrongen Hart, over een ietwat gekke journaliste, is uitgekomen in 2017 en bevat foto's van professioneel fotograaf Martin Hogeboom.

Verwrongen Hart is verkrijgbaar via de webshop voor € 10,00. Het boek wordt op dit moment vertaald in het Engels. Mijn volgende boek komt in 2018 uit. 

 

Misschien droom jij ook wel van je eigen boek?

Wil je hierover meer informatie? Neem dan contact op.

Download
Artikel Outdoor Photography Experience
Dit artikel toont hoe tekst en beeld elkaar versterken als zij op elkaar zijn afgestemd.
OPE2017.pdf
Adobe Acrobat document 12.0 MB